Marina Marinski kerámiái

by - január 13, 2019


Kedves #keresdamagyardizájnt Olvasók
szeretném nektek bejelenteni, hogy 2019-ben számos újdonsággal érkezem a blogra, amiből az egyik az lesz, hogy a külföldi alkotók is terítékre kerülnek majd. Imádom a hazai designereket, a kreativításukat és azt a rengeteg energiát és tudást, amit magukban hordoznak, viszont úgy gondolom, hogy a határainkon kívül is rengeteg tehetség van, akik mellett nem mehetek el szó nélkül. Minden hónapan lesz legalább egy olyan bejegyzés, ahol a külföldi márkákat mutatom be nektek. Elsősorban azok következnek ezen a listán, akiket régebb óta követek és biztos vagyok benne, hogy számotokra is hasznos és kedves tartalom válik belőle.


Marina Marinski kerámiái: Az első ilyen poszt, nem is szólhatna másról, mint a kerámiákról. Fanatikusan imádom a bögréket, tálakat, növénytartókat és mindent, ami cuki és ebbe a kategóriába sorolható. A Rijekában született Marina Marinski horvát, macedón és görög származással is büszkélkedhet. A fiatal nő, egészen kiskorától vonzódik a kerámiákhoz, így nem is volt kérdés, hogy mivel is fog foglalkozni a felnőtt éveiben. Édesapja családja, ahonnan számos híres fotós került már ki, az ortodox hagyományokat ápolja, amelynek motívumai fokozatosan a vizuális narratíva felé vitte Marinát is. Édesanyja katolikus mediterrán vonala, a két különféle vallás, a közös ünnepek és nézetek mindig is arra késztették, hogy engedje szárnyalni a fantáziáját és merjen újat alkotni a különböző kultúrákból merítkezve.


Marina, a Marinski Heartmades céget férjével, húgával és anyukája segítségével működteti. Célja az, hogy a természet inspirálta alkotásai egyre több otthont tegyenek melegebbé és egyedibbé, otthonossá. Minden termék kézzel készül, így bármennyire is hasonlítanak a kerámiák, mindegyik egy picit más. A vállalkozás a minőségi gyártást választotta azért, hogy a megvásárolt kincseket át tudjuk adni a következő nemzedékeknek is, a hagyományok életbentartása végett.


A termékpalettát végignézve az inspiráció mindig a gyermeki játékosságból, a nevetésből és a könnyedségből fakad. Ezt a védjegyet Marinának nagyon könnyedén fel lehet ismerni, ami a fiatal nő lelkéből is elénk tár egy darabot. A bögrék, tálak és egyéb kerámiák mellett brosst és párnákat is vásárolhatunk a webshopban, mindezek a dolgok remek kiegészítői lehetnek a saját meleg kuckónknak is.


A horvát márka webshopját itt találjátok, innen rendelni is tudtok, bár jól nézzetek körül, mert a karácsonyi időszak után rengeteg termék elfogyott már. Bár az ünnepeknek már vége, de a jövő évi karácsonyfadíszeket érdemes most beszerezni tőle, hiszen készletkisöprés van. 





Mi a véleményetek a márkáról? Tetszik ez az új blogfül?

Szofi


 /a képek a márka oldalának a tulajdonában állnak

You May Also Like

0 megjegyzés