Ismerd meg a hazai design üzleteket: WonderLAB

by - február 01, 2019


 A wonderLAB concept


A blogon sorozat nyílt a hazai designer boltok bemutatásáról és a következő üzlet a sorban, a csodálatos WonderLAB. Ebben a bejegyzésben egy olyan designer üzletről olvashattok, amely tulajdonképpen nem csak üzlethelyiséget kínál a tervezőknek, hanem szakmai támogatást és menedzsment szerepet is nyújt a pályakezdő alkotóknak. A LAB ötlete két testvérpárhoz köthető, Marillai Évi és Ildikó, Arany Saci és Arany Virág voltak azok, akik lehetőséget láttak a LAB-ban és mertek nagyot álmodni. 2012-ben megnyílt az első LAB bolt, de a nagy érdeklődésre való tekintettel és a folyamatosan bővülő tervezői csapat miatt, a közösség elhagyta az egykori Izabella utcai boltot és átköltöztek egy nagyobb teret adó üzletbe, a Veres Pálné utca 3 szám alá.




Az üzlet kínálata a tervezők számára nagyon kecsegtető, hiszen minden alkotó maga szabhatja meg, hogy mennyiért kívánja árulni a termékeit. A fiatal, feltörekvő designereknek így van lehetőségük az értékesítésben is tapasztalatot szerezni, ráadásul a Marillai lányok, a marketing tudásukban is rendelkezésre állnak a belső tervezőknek. A boltba tagsági rendszeren keresztül lehet bejutni, ami egy fél éves szerződés megkötésével zárul. A tagság lehetővé teszi az alkotóknak, hogy a kis szériákban előállított termékeket is áruba bocsájthassák és népszerűsíthessék ilyen formában is.




A bolt kínálata stílusában vegyes, LAB egyedi hanguata és a színes termékek azonnal beszippantják az érdeklődőket. Rengeteg különleges ékszert, táskát, felsőt és kabátot is találhattok a boltban, de az egyéb apróságok is színesítik a választékokat. Ár-érték arányban eléggé vegyesek a termékek, ugyanis az 1-2 ezer Ft-os ékszerek mellett 10-20 ezer Ft-os táskák és ruhadarabok is várják az új gazdájukat. A bolt hangulata hívogató, kellemes volt körbejárni a LAB-ot, szétnézni, megfogdosni a tárgyakat és egy-két dolgot fel is próbálni. Az üzletben nagyon kedves és mindig mosolygós lányok várnak titeket és ha kérdésetek van a termékekkel vagy a márkákkal kapcsolatosan arra is készségesen válaszolnak. A központban  található designer szentélybe érdemes betérni és szemtanúja lenni mindannak, hogy hogyan is tud harmónikusan működni egy alkotókból álló nagy csapat.













Ti be fogtok nézni a boltba?

Érdekesség: A két testvérpár a kutyakiegészítők mellett csodás ékszereket is készítenek a gazdik számára, ami a megvásárolt nyakörvhöz vagy egyéb kiegészítőhöz is passzol. Ti hordanátok egyen ékszert a kutyátokkal?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Na jó, a végén a kutyás egyen ékszerrel elértem odáig hogy akkor én ide elmegyek! *-*

    VálaszTörlés
  2. Juuj 😍 nagyon örülök 🤗 majd mesélj miket szereztél be és mi tetszett 😉

    VálaszTörlés