HerbArting x Teaprogramok

by - augusztus 11, 2019


Ma egy különleges hazai, sikeres kollaborációról olvashattok ahol a főszerepet a HerbArting natúrkozmetikai márka és a Teaprogramok kapják. Mindkét cégről el lehet mondani, hogy 100%-osan a természetes készítmények hívei és az egymásra találásuk is egy olyan célt kíván szolgálni, amivel egyedülálló termékek születnek a szép bőr érdekében.

A blogon kiemelt helyet kapnak a hazai kozmetikumok, hiszen hatalmas bőrápolási fan lettem az elmúlt 2 évben, ez nekem egy kedves hobbi, így ráadásul a kísérletezgetésekre is sokkal több indokom van. A HERBARTING X TEAPROGRAMOK kozmetikai termékei is így kerültek hozzám. Külön-külön nem voltak számomra idegenek a márkák, próbáltam is már őket, így örömmel fogadtam el júniusban ezt a kis ajándékcsomagot.

A kollaboráció folyamata:
Varga Mariann (Teaprogramok) és Szabó-Vida Zsófi (HerbArting) közel egy évvel ezelőtt kezdték meg a közös munkát, ahol az volt a cél, hogy olyan könnyed, nyári krémek kerüljenek a piacra, amik az antioxidáns hatásukkal képesek az erős napsugárzás utáni időszakban is regenerálni a bőrt és felvenni a harcot a szarkalábakkal és a kezdődő barázdákkal. A termékek alapját a friss zöldtea cserjék kivonatai adják, amelyek tápláló összetevőkkel vannak gazdagítva.


Zöldteás szemkörnyékápoló:

Megmondom őszintén, én nem szoktam külön szemkörnyékápoló termékeket vásárolni, hiszen a legtöbb esetben ezeknek az összetevője semmilyen pluszt nem tud, legalábbis összehasonlítva egy egész arcra is használható szérummal. Azonban, a magyar választékokból így is volt szerencsém néhányat tesztelni és eddig ő volt a kedvenc. A kiszerelése praktikus, pipettás és saját magunknak adagolhatjuk a terméket. A 10 ml napi 1x használva nekem másfél hónapig bírta, ami azért nem rossz arány. A zöldtea kivonat mellett glicerint (vízmegkötő formula-a hidratáló kozmetikumok egyik alap összetevője), karbamidot ( rugalmasságfokozó), peptid komplexet ( kollagénserkentő hatás), uborka kivonatot, mandulaolajat és növényi kollagént is rejt a termék. 

A szemkörnyékápoló kellemes, folyós állagú volt, nem olajos, inkább vízszerű. Nagyon gyorsan felszívodott, puhította a szemkörnyéket és a reggeli duzzanatokat is segített levinni. Nyáron nekem sokszor, amúgy is szárazabb a szemkörnyékem és ez a plusz hidratáló réteg nagyon kellemes volt napi 1 alkalommal. Hűtőbe rakva frissítő hatást kölcsönzött, az illata pedig semleges. A puhító és a hidratáló hatáson kívül más pozitívumot nem tapasztaltam használat után, de én ennél többet nem is igen várok el egy hasonló terméktől. Már azzal, hogy feltöltötte a szárazabb részeket, simább és üdébb tekintetet kaptam, így örömmel használtam el az ápoló szérumot.



Zöldteás arckrém:

A zöldtea főzetből álló alap glicerinnel, ferulinsavval, körömvirágolajjal, zabselyemmel van gazdagítva. A zabselyem összetevő az illatán is érződik, de mivel nem marad meg az illat hosszútávon és arcra felvíve igen kellemes, így ez engem csepett sem zavart. Kellemes állagú, enyhén barna tónus, közepes formulázás. Remekül kenhető, gyorsan felszívódik és a kombinált/zsíros bőr legjobb barátja. 

Én személy szerint rétegezős rutint alkalmazok reggelente és áldás, hogy ez a krém a fényvédő alá még simán megfelelő hidratáló faktort jelent. Fizikai fényvédőt is találunk a krémben, Spf 5 faktorszámmal, ami ugye kevés ebben a nyári melegben, de mindenképpen plusz pont és ha a krémre kentek fel még egy magasabb faktorszámú fényvédőt, akkor utána biztonságosan indulhat is a napotok.

A termékek limitált kollekcióként futnak a weboldalon, így jelenleg 45 csomag érhető el a termékekből. A zöld tea rajongóknak kötelező kipróbálásra és azoknak is, akik a nyári melegben egyszerűen nem találnak maguknak egy könnyed hidratálókrémet. 


You May Also Like

0 megjegyzés