ZENZERO, a magyar ékszermárka

by - január 31, 2018

Sziasztok!

Kern Ági az a lány, aki gyerekkora óta vonzódik a szép dolgok iránt és ezt ki is éli a különféle kreatív alkotásainak köszönhetően. A Zenzero ékszermárka nevét, nemes egyszerűséggel az olasz gyömbér szó után kapta, pusztán azért, mert ez a hangzatos szó nagyon fülbemászó és Ági érzett benne annyi potenciált, hogy bátran választotta cégneveként. A márka nagyon szép és különleges ásványokkal dolgozik, rengeteg szín és formaválasztékkal bővelkedik. Az ékszer szerelmeseinek mindenképp be kell néznie a webshopba, ahol még tartanak az év eleji leárazások és első vásárlóként 5000 Ft felett az e-mailetekre kérhető kóddal ingyenes szállítást is kérhettek, ha pedig budapestiek vagytok, akkor a XI .kerületben személyesen is átvehetitek az ásványokat.

Ez a márka egy hatalmas szenvedélyből indult, Ági útja nem volt zökkenőmentes. Közgazdásznak tanult, szakácskönyveket írt, divattervezői babérokra törekedett, de a rajz sose volt az erőssége, ezért egy másik nagy szenvedélyéből, az ásványokból építette ki a Zenzero-t. Ági  több helyen is azt nyilatkozta, hogy elsősorban annak tudható be a sikere, hogy a 100%-osan kedvtelésnek induló mániája egyik-napról a másikra egy új életformát alakított ki számára. A blogírás, a novellaírás és az ékszerkészítés mellett saját Youtube csatornát üzemeltet a témában és számos blogger - és sajtóeseményen vesz részt, mint elismert magyar tervező. 


Ági hatalmas unikornis fan, a @zenzero.hu instagram oldalán pont fut is egy ilyen cukiságokkal teli nyereményjáték, ahol egy lánc mellett, tollat, kulcstartót és egy csillámos pónis lakkot is nyerhettek. A weboldalon rengeteg ásvánnyal találkozhattok, a születési jegyeteknek megfelelő daraboktól kezdve egészen a különlegesen csillogó termékeken át a minimál howlit ékszerekig. Ezt az ásványt ki is emelném, mert nekem ez a kedvencem most a márkától. Ezekben a darabokban nagyon egyszerűen játszik a fekete és fehér szín és a márványos beütése miatt kifejezetten feldobja az egyszerűbb szetteket, ráadásul az ásvány hatásai is kedvezőek. A howlit jó hatással van a fejfájásra,a méregtelenítésben is segít, megkönnyíti a magnézium felszívódását, gyomor panaszokra is kiváló. A képeimen az eddig beszerzett ékszereimet láthatjátok, amik hatalmas kedvenceim. A fekete lánc opál, a kis üvegcsében ametiszt található és a kék sellő nyaklánc pedig a legfrissebb beszerzésem, ami a nyári, könnyed fehér ruháimat nagyon szépen feldobta.



Ti ismeritek a márkát? Melyik ásvány a kedvencetek?
Puszi, Szofi






You May Also Like

0 megjegyzés