Aurora ékszerek

by - április 12, 2018




Sziasztok!

Az Aurora Gemstone Jewelry márkával januárban ismerkedtem meg közelebbről, aztán február közepén egy nyereményjátékon nyertem egy ékszerszettet, amelyben egy pár olajzöld fülbevaló és egy igazán különleges formavilággal rendelkező nyaklánc volt. A 26 éves Szilágyi Dorottya ékszertervező, 2016-ban létrehozta saját márkáját és ezzel együtt, egy olyan ásványokat felhasználó egyedi kivitelezésű kötélékszerekből álló márka született, ami minden minimál öltözékhez kitűnően passzol. A biotechnológusként végzett Dorottya már egészen korán érdeklődést mutatott a kreatív alkotás irányába, elsőként a családjának,barátoknak, később pedig a weboldalnak köszönhetően a stílus után érdeklődő egyedi ékszerkedvelők körének is megindult a gyártás.

A márka az Aurora nevet kapta, melynek jelentése sarki fény, így nem volt kérdés, hogy ez a hangzatos szó lesz a végtermékek összefoglaló neve. A fő vonala az ásványok sokaságának , a többféle anyag ötvözésében rejlik. A csiszolt és a nyers alapanyagok mellé sokszor társul mellékágként egy-egy megmunkált bőr, kötél, zsinór vagy drót. Az Aurora ékszerek fő mondanivalója, az egyediség keresése és felvállalása. Az alkotó célkitűzése, egy olyan ékszerekből álló kiegészítők széles körben való kiterjesztése, amelyek segítségével az egyén és stílus közti híd összeköthető.

 Az auroraekszer.com oldalon a webshop rész mellett egy blog felületet is találhatunk, ahol számos érdekes hírt olvashatunk az ékszerekkel kapcsolatosan. Az ásványok kedvelői kifejezetten érdekes olvasmánynak találhatják, az Ásványok és bolygók kapcsolatáról szóló bejegyzést, de aki Workshopok formájába kollaborációs forrásként csemegéznének, azok se csüggedjenek, mert a márciusi Femini Box-szal összekötött Aurora workshopról is vannak az oldalon remek képek és persze élménybeszámoló is.

A kínált szín-és formapaletta elképesztő. A tavasz beköszöntével a levendula, a türkiz és számos finomabb púderszín is helyett kapott az új kollekciókban. A személyes kedvencem a statement nyaklánc méretű levendula és howlit párosításából született meg.A pasztell kollekció mellett a képeken is jól látható olajzöld színű kötélből készült elegáns szett is kapható, amely tökéletes párosítás lehet egy fehér inggel és a mostanában divattá avanzsálódott kosztümnadrágok sokaságával. 

Akinek felkeltettem az érdeklődését mindenképp látogasson el a webshopba, aki  pedig Pécsen lakik, annak plusz információként megsúgom, hogy  a Monokrom Design Storeban és a Design Patikában is megvásárolhatóak a termékek. Ha mindez nem lenne elég, nem csak mi, hanem a házikedvenceink is Aurora ékszerekbe bújhatnak. Figyeljétek Dorottya social media oldalait a további információkért.




Nektek melyik ékszerszett a kedvencetek?
Bissous, Sophie


You May Also Like

0 megjegyzés