Anyák napi ajándékötletek magyar alkotók kínálatából

by - április 23, 2018

Sziasztok! 

A Luna táskás outfit poszt május elején lesz látható a blogon, de addig sem akartalak titeket bejegyzés nélkül hagyni, így jó kislány módjára előre megírtam ezt a kis ismertetőt. A hamarosan ünnepelendő anyák napja alkalmából, összeszedtem számotokra néhány magyar terméket, amik tökéletes választásnak bizonyulhatnak e jeles napra.

A PanyiZsuzsi márka, egy olyan iparművész alkotásait rejti, aki az üveg megmunkálásából alkot csodálatos és egyben letisztult ékszereket. A gyűrűket, a fülbevalókat, a medálokat és a láncokat végignézve formailag a geometrikus vonal az, ami megragadhatja a tekintetünket. Zsuzsi mára saját vállalkozást vezet, kollaborál jó néhány ügyes kezű alkotótársával, többek között Lengyel Zsuzsi táskatervezővel és nem utolsó sorban olyan közéleti személyeknek tervez ékszert, mint Karafiáth Orsolya (költő, publicista). Anyák napja alkalmából, ha leadtok egy rendelést az oldalon az orgonalila gyűrűkre, akkor ajándékba kaptok egy Magister Products orgonamézes kézkrémet. Nem érdemes kihagyni. :)


A Brighty Home márkáról, már olvashattatok az oldalon, így különösebb ismertetőt a termékekről nem szeretnék most adni nektek. Viszont, ezt a Mama dobozt itt hagynám.  a tartalmát azoknak az anyukáknak ajánlanám, akik kifejezetten szeretik a növényeket, a természetközelibb ajándékokat. A csomagban találhattok egy betonkaspót ültetett növénnyel és egy betonszívet, ami remek dekoráció bármely pontban a lakásban.




A harmadik márka és egyben az utolsó tippem, szintén egy ékszerekkel foglalkozó magyar csapat munkáinak egy része. A Chillearrings tulajdonosa Ember Csilla, aki számos tervezővel alkot, hogy végül az ásványok felhasználásából minél szélesebb körű célközönséget szólítsanak meg. A márka rendelkezik külön anya-lánya kollekcióval is, így nem csak az anyukánkat, hanem magunkat is megajándékozhatjuk május első vasárnapján. Sőt, aki kedvet kapott egy kis ékszer készítéshez, annak tudnám ajánlani a Chill anyák napi workshopot, ami május 5-én kerül megrendezésre a fővárosban. Menjetek, alkossatok!




Remélem hasznosnak találtátok az ötleteim, szép hetet nektek! :)
Bissous: Sophie

a fotók,a márkák tulajdonát képezik



You May Also Like

0 megjegyzés