Egy magyar márka: Fabulaszappan

by - április 14, 2018


Sziasztok!

Tudom, a héten már kijöttem egy új bejegyzéssel, de egy kis lazítás gyanánt ismét írhatnékom támadt. Tegnap, ahogy hazaértem az iskolából, végre magamhoz ölelhettem a gyönyörű Luna táskám, amit az instagram feedemen és a facebook oldalamon is láthattatok már. Erről lesz a következő poszt, ebben biztosak lehettek. A mai poszt pedig, egy magyar natúr kozmetikai márkát fog bemutatni, ami nem igazán elterjedt így a köztudatban, azt gondolom. A fabulaszappan termékek mögött egy házaspár rejtőzik, akik családi vállalkozásként üzemeltetik a webshopjukat, igen sajnos márkaboltjuk nincs, de ennek ellenére rengeteg bioboltban megtalálhatjátok a termékeiket, én is így vásároltam meg ezt a krémdezodort.

A bőrbarát kozmetikumok nem tartalmaznak kemikáliát, mesterséges illatanyagot, ráadásul az oldalon található szappanok is kézzel készülnek. A szappanok és egyéb termékek összetételének alapjai, olyan beszállítottól érkeznek, akik szintén nagy gondot fordítanak, az egészség megőrzésére.

A márka termékei nem tartalmaznak továbbá: 
mesterséges színezőanyagokat, pálmaolajat, tartósítószert, kőolajszármazékot


A csodálatos fahéjas, mézeskalácsos sütiszappanok mellett, a leginkább kíváncsivá tevő termék, az a teafás-levendulás krémdeo volt. Illatra csodás, így elsőre beleszimatolva kicsit erős, de bőrre felkenve nagyon kellemes érzetet ad. 60 ml-t tartalmaz a tégely, amin egy nagyon cuki matrica jelzi a márkajelzést. A kiszereléssel nem vagyok annyira megelégedve, mivel ilyen tégelyes, folyton bele kell nyúlni, ami nem igazán praktikus a hétköznapokban, de azért nem is lehetetlen a használata. Az állaga elég tömény, de a kezem melegére könnyedén ki tudom nyerni a megfelelő mennyiséget, viszont elég sok kell belőle, így ilyen szempontból nem a leggazdaságosabb. 

A teafa és a levendula keveréke kellő mértékben védi a bőrt az izzadás okozta kellemetlen szagoktól, így, bár újra kell kenni napközben, mégis használ annyira, hogy nem kell attól tartani, hogy rossz illatunk lesz. Ennek a nagy kiszerelésű tégelynek a webshop ára 1650 Ft, ami egy picit magasnak számít, ha a konkurencia natúr termékekkel összehasonlítjuk, viszont mennyiségben is bőven többet kapunk. Összességében, ha valaki szép összetevőket tartalmazó tartós hatású dezodort keres, annak mindenképpen tudom ajánlani a terméket.


Ti ismeritek a márkát? Mit gondoltok az ilyen típusú dezodorokról?
Bissous, Sophie

You May Also Like

0 megjegyzés