Parajdi sópárnák - Nituska design

by - május 06, 2018


Sziasztok!

Ha végignéztek a blogomon és igazából az összes social media felületemen, nem nehéz kiszúrni, hogy mennyire rajongok a felhőkért és minden olyan tárgyért, ami ezt a mintát valamilyen formában felhasználja. Körülbelül 3 hónapja megbetegedett a fülem, ami egy éjszakai Gellért-hegyen való túrázásnak tudható be, nem is értem, pedig annyira beöltöztem, még kesztyű is volt rajtam. Három orvos után, végül egy antibiotikumos kúra következett és másfél hét után rendeződtek a dolgok. Rá egy hétre az interneten megtaláltam Anitát, aki olyan különleges sóval töltött párnákat készít, amik segítenek az ilyen problémákon is. 

Juhászné Kiss Anita Debrecenben él a családjával, és a gyereknevelés mellett jut ideje alkotni is. Pályáját tekintve hosszú utat járt be, dolgozott az újságírás területén, foglalkozott betegekkel, a művészeti vonalnál maradva egy galériában is megfordult. Édesanyja inspirálta, ő volt az, aki megtanította arra, hogy az apróságokban van az igazi boldogság, nem kell méregdrága ajándék ahhoz, hogy örömet szerezzünk.  

Első körben a parajdi sóval töltött gyógyító felhők érdekeltek, hiszen ezek a cukiságok a sütőben felmelegítve segítő társként enyhítik a gyulladást, a fájdalmat és "azokra a napokra" is tökéletes. A Nituska Design kínálata nem merül ki ebben a mintában, számos baba - és gyermekárú van a tarsolyában: baglyok, hegyek, játszótakaró, unikornis, zászlófüzér, tolltartó, csillagpárna, fogacskák és persze a legnépszerűbb darabok, a felhőlányok.





Nektek melyik felhőcske tetszik jobban?
Bissous: Sophie

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia!:)
    Borzasztóan aranyosak ezek a felhőpárnák! Nekem talán a kisebbik felhőcske tetszik jobban, mert inkább az egyszerűség híve vagyok, de másik is nagyon jól néz ki. Remélem, hogy a fülproblémán is segítettek neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök :)) a kicsi ráadásul parajdi sóval töltött és csodásan enyhíti a fájdalmakat :))

      Törlés