TERRAZZO nesszeszer -Zoe&Co

by - május 21, 2018


Sziasztok!

Ma, amikor felkeltem nem gondoltam, hogy lesz időm egy bejegyzésre, de már nagyon hiányzott a blog. Félre ne értsetek, így is aktívkodtam, csak nem ezen a felületen. Az iskola és a kötelezettségek kerültek most előtérbe, amiből ti igazából olyan sok mindent nem észlelhettetek,  hiszen áprilisban is sikerült tartani a szokott bejegyzésmennyiséget. Eközben az Ah magazin oldalán ismét olvashattok tőlem is, életmód kategóriában. Érdemes lesz szerdán a weboldalra lesni, hiszen a fényvédelemről olvashattok. 

Most pedig térjünk is rá a mai bejegyzés fő lényegére, erre a csodás nesszeszerre. A Zoe Phobic márka nagyon meghatározó abban, hogy elindult a blogom és azt hiszem, ha mélyen magamba nézek ez az a márka, ami elindított a magyar dizájn vonalán, így mindig is a kedvenc márkám lesz. A Zoe Phobic, ami már lassan, teljes egészében Zoe&Co néven fut, Szimon Ágnes Nóra divatmárkája. Ágó régebben ruhatervezéssel foglalkozott, de már jó pár éve a táskák vették át az uralmat, no de nem teljesen, hiszen, aki szemfüles Zoe fan láthatta, hogy már pólókat is lehet kapni. Ágo alkotásai a skandináv tervezés vonalait követik, modernek, kényelmesek és praktikusak.

Minden évben két fő kollekció kerül ki a weboldalra és a boltok polcaira. Ez a darab az idei tavaszi/nyári szettből való. A tavaszi/nyári, az őszi és téli kollekciók mellett Ági mindig előrukkol egy-egy újítással. Folyamatosan készülnek a laptop hátizsákok, a nyári fesztiváldarabok és a múltheti Holo Hola vásár is rengeteg újdonságot fedett fel a lelkes vásárlók előtt.A márka közkedvelt darabjai a hologramos táskák, amik megújulva visszatértek és már vásárolhatóak is. 

Ha valakit bővebben érdekel egy kis márkatörténet, akkor ezen a linken megtalálja az AH magazinba publikált cikkem, ahol többek között Ági márkájáról is szó esik. A táskamániásoknak kötelező magyar márka, így ha megtetszett a Terrazzo névre keresztelt nesszeszer, akkor a budapesti székhelyű Dublinersben tudtok ugyanilyet beszerezni, vagy online rendelni. 


( Terrazzo nesszeszer: 5000Ft - sminkestáskának vagy táskába bedobós kis mindenesnek ajánlom, vigyázzatok! a fehér műbőr hamar koszolódik és nehéz eltüntetni róla a már kialakult foltot és koszt)



Nektek melyik a kedvenc darabotok a legújabb kollekcióból?

You May Also Like

0 megjegyzés