Malinovka, a pasztell dizájn márka

by - június 10, 2018

Sziasztok!

Itt a hétfő és arra gondoltam, hogy a hét szebb indítása kedvéért hozok nektek egy újabb cikket, amiben olyan magyar alkotót és munkáit mutatnám be, ahol az egyik fő irányelv, a lágy pasztell színkombináció. Lassan érik egy olyan bejegyzés, vagy facebook poszt, ahol néhány dolgot felfedek magamból, de azt már most is tudhatjátok rólam, hogy mennyire imádom a pasztell árnyalatokat. Ezek a letisztult, halvány színek, számomra elhozzák a teljes nyugalmat és békét és, ha egy ilyen környezetben vagyok, biztos a siker arra, hogy valami kreatívat műveljek. A jövő heti poszt, ha minden jól megy a várva várt Luna táska tavaszi Ferrara darabjáról és rólam fog szólni és ezután pedig terméktesztek következnek. Már nagyon hiányoznak az ilyen típusú bejegyzések és végre van egy két újdonság is nálam, amikről mindenképp érdemes szót ejtenem,no de kanyarodjunk is vissza a mai témánkhoz. 




A Malinovka márkával tavaly ismerkedtem meg tüzetesebben és már akkor tudtam, hogy 100%-osan az én márkám. A Malinovka mögött egy kreatív nő áll, akit Szolnoki-Szendrődi Juditnak hívnak. A MOME iskola, kitűnő diákjaként diplomázott formatervező és design menedzser szakon. Közel 20 éve rajzol, foglalkozik illusztrációk készítésével és azóta is töretlenül fejleszti és alakítja egyedi grafikai stílusát. 


A termékei pasztell színskálája mellett számomra a formatervezés az, ami hihetetlenül megfog minden munkájában. A pontozó technika, a vonalvezetés és a minimál dizájn egyvelege egy finom és nőies irányt kerekített magának. Bár a márka nagyon sokszor dolgozik pasztell árnyalatokkal mégis a monokróm és a fekete-fehér színek dominálnak.
A Malinovka név és brand  5 évvel ezelőtt alakult és azóta egyre inkább terjeszkedik a márka. A webshopon kívül a Stilshopban (Budapest-Bálna)  tudjátok csekkolni a termékeket.
A kínálatban találhattok számos határidőnaplót, falinaptárat, rajzfüzetet és jobbnál-jobb papírárut, vászontáskákat, sőt könyvet is. Malinovka és Gál László megalkotta a Befejezetlen névre hallgató játékos önfejlesztő könyvet , ami a szerelmet és a párkapcsolatot előtérbe helyezve segít a saját magunk megismerésében. Mondhatni, ez egy szerelmi körtánc míves absztraktját elé táró alkotókönyv. A Befejezetlen könyv abban különleges, hogy nincs előre kitöltött lap a könyvben, mindent a kreatív olvasóra bíz a két megálmodó, ezáltal is fejlesztve az önismereti és párkapcsolati lépcsőfokainkat.


A márka leutánozhatatlan, aki kifejezetten imád körmölni, firkálgatni, esetleg naplót vezetni hihetetlenül sokat tud nyújtani egy ilyen csodás mindennapi társ. A kínálatban nem csak a pasztell árnyalatok kapnak domináns szerepet, hanem a szabálytalan mintakövetés és néhol a vektoros formák is feltűnnek. A márka nemsokára megújulva, új formákkal rukkol elő, ami vélhetőleg szeptemberre datálható majd.
 Nektek melyik a kedvenc terméketek a kínálatból?
Puszi, Szofi


a képek Malinovka tulajdonát képezik




You May Also Like

0 megjegyzés