Ismerd meg a hazai design üzleteket! ClassHome

by - október 15, 2018


Cotton Ball Lights & ClassHome Design Shop

Hazánkban számos városban fellelhetőek a designer boltok, viszont ezek mindig nagyon kevés figyelemben részesülnek, pedig kincseket rejtő üzletekről beszélhetünk. Ezzel a bejegyzéssel indítanék is egy sorozatot, hogy ti is könnyebben és gyorsabban rátaláljatok a nektek leginkább tetsző, design termékeket forgalmazó helyre. Ne aggódjatok, mert nem csak a fővárosi helyekről lesz szó, ugyanis vidéken is rengeteg ilyen bolt található, így vegyesen várhatóak ezek a posztok a jövőben.

Budapesten, a Dohány utcában található a Class Home, aminek a kinézete is nagyon megnyerő. A bolt dekorációja és maga az egész üzlet tele van gömblámpákkal, a kirakatban pedig őszi színekből ki is van rakva egy lámpás esernyő. Nekem nagyon tetszik ez a fajta színesség, így a nézelődés és a vásárlás is sokkal jobb kedv mellett telik el. A hely hazai és nemzetközi design termékeket forgalmaz, rengeteg lakásdekorációs elemmel találkozhattok.

A BA Designblabla egy betont felhasználó magyar márka. A kínálatukban fülbevalók, kaspók, nyakláncok találhatóak meg. Én nagy rajongója vagyok a növényeknek, a kaktuszokat különösen szeretem és ezek a színes betontárolók még inkább fókuszba helyezhetik a zöld élőlényeket a lakásban. A márka most jött ki két új kaspóval, amik tégla és bézs színben pompáznak, nekem ők a kedvenceim a rózsaszín beton mellett.


A boltban nagyjából fél órát töltöttem el, találtam sok, általam már ismert márkát, de nagyon sok újdonság is szemet szúrt. Az egyik ilyen márka, a Marbushka, amely minőségi gyermekjátékokat kínál. A termékek között találkozhatunk táblajátékokkal, puzzle-okkal, memóriajátékokkal és babákkal. Ami rögtön feltűnt, hogy iszonyatosan kidolgozottak az illusztrációk és igényes megmunkáltságúak a játékok. Külön öröm számomra, hogy a Marbushka sok ízben nagyon környezettudatos. Először is, műanyagmentesen dolgoznak, a felhasznált papírmennyiség FSC és PEFC minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a legyártáshoz szükséges fa bejelentett, felelős erdőgazdaságból származik. Mindezek mellett a kivágott fák helyébe folyamatosan újakat ültetnek és a kartoncsomagolás is újrahasznosított papírból készül.


A GreenwayDesign márkát, olyan hosszasan nem szeretném bemutatni, hiszen találhattok már róla bejegyzést a blogon, ennek a linkjét itt találjátok. Csapó Ildi szójagyertyái egytől-egyig csodásak. Az illatok, a formák, a gondoskodás, mindenhonnan visszaigazolást kapunk, hogy minden értünk van, vásárlókért. Én azt gondolom, sőt tudom, hogy Ildi gyertyái képviselik a magyar Yankee Candle élménygyertyákat és még annál is többek. A márka a makulátlan marketingfogásai és képei mellett egy jó ügy mellé is odaállt teljes vállszélességgel. Október elejétől minden gyertya árából 100 Ft adomány megy a Fogadj örökbe egy kiskutyát Nonprofit Szervezet számára. Csodás kezdeményezés, csodás márka!




Lango Krisztina ékszerei sem ismeretlenek számomra, de megmondom őszintén nem gondoltam, hogy itt is beléjük botlok majd. A márka védjegye a kötélékszerek, rengeteg szín, forma és csomózási technikával vegyülve.



Make Design és a Delka bag: Táskamániás vagyok, pedig régen egyáltalán nem is hordtam semmilyen táskát, sőt inkább a zoknimba tettem a pénzem és a csizmámba a kulcsom és a zsepim. Mára pedig már szerelem lett és szakma is egyben. Szerintem legtöbbet a hazai táskamárkákról tudok, ha a textil témakörét nézzük. A Delka bag hátijai és a letisztult színei régóta mozgatják a fantáziámat és a Make design bevállalósabb stílusképviselete is. Őket is megtaláljátok a ClassHome-ban, fel is próbálhatjátok a leendő táskátokat és higgyétek el, onnan már nincs visszaút.



LOQI táskák állatmintás kínálata kapható a boltban is. A márkáról tudni érdemes, hogy számos dizájnerrel dolgoznak együtt és mindemellett több világhírű múzeummal és szervezettel is dolgoznak. A termékek között a klasszis műalkotások is fellelhetőek a gymbagek között. Ráadásul, ebben az esetben is környezetbarát eljárási módról beszélhetünk, ha az előállítást nézzük.



JUSTa stickerolyan falra és más felületre ragasztható falmatricákat készít, amelyek minőségi fóliából készülnek, könnyedén áthelyezhetőek, ráadásul nagyon szépek. Az én személyes kedvencem a cserépen lévő minta, imádom ezt az alvó arc kombót. A ffalmatricák közül egyértelműen a csepp forma a kedvenc.

A Class Home kínálata ennél jóval nagyobb, de itt most csak néhány hazai terméket és brandet láthattatok. A közeljövőben szeretném a bolt további kínálatát is bemutatni nektek, így mindenképp érdemes figyelni a blogot. Remélem így is találtatok sok-sok újdonságot és ti is körbenéztek a márkák háza táján.

Puszi: Szofi

You May Also Like

0 megjegyzés