Lakodalom magyar márkákkal

by - június 20, 2019

fotó:Hey Darling

Mivel nyáron rengeteg az esküvő és mostanában én is elég sokat leskelődök a témában, ezért úgy gondoltam, hogy kicsit megkörnyékezem ezt is a magyar kézműves és alkotói közeg szemszögéből. Néhány márkát már ismertem és van is olyan a felsoroltak között, ami majd az én nagy napomon is biztosan helyet fog kapni, de csokorba szettem a jelenlegi kedvenceimet, amik nektek is jól jöhetnek, ha az egyediség ezen a téren is inspirálna titeket.

Próbáltam mindenre kitérni, de helyszíneket, étel ötleteket és hasonlókat nem fogok ajánlani, ezzel szemben számos szemet gyönyörködtető márka lesz porondon. Lehet, hogy pont a bejegyzésnek köszönhetően találtok majd rá ti is egy csoda darabra.


Az esküvői ruha

Ahhoz kétség sem fér, hogy a megfelelő ruha kiválasztása az egyik legfontosabb dolog, ha éppen házasodni készülünk, hiszen a nagy napon mindenki a legszebb akar lenni, ehhez pedig fazonban és stílusban is jól el kell találni az esküvői ruhát. A hazai piac kínálatából nekem a következő két márka vezeti a listám, egyszerűen csodásak a ruhák, írjátok majd meg kommentben nektek melyik fazon és kollekció nyerte el a tetszéseteket.


fotó: Daalarna

A Daalarna, Benes Anita nevéhez köthető, aki az esküvői és alkalmi ruhákat kínáló márka mellett, három gyermek édesanyja is. A brand leginkább az elegáns és nőies vonalakat képviseli és nekem pont ezért ekkora szerelem ez az esküvői ruhamárka. A Daalarnat 16 évvel ezelőtt alapították meg és azóta már nemcsak hazai, hanem nemzetközi sikerekkel is büszkélkedhet, plusz külföldön is számos nagyvárosan megtalálhatóak a ruhakölteményei.





HEY DARLING

fotó:Hey Darling

A Hey Darling brand elég friss az esküvői ruhák piacán, mindössze 3 éves. Martinovszky Zsófi, Rajnai Rebeka és Szabó Lilla a három tervező csajszi, akik 2018 őszén ki is jöttek az első saját kollekciójukkal. A ruhák fantasztikusak és Rebeka által kreált hímzésektől pedig, még inkább különlegesebb a márka.

fotó:Hey Darling

SOPHIE MOLNAR DESIGN


A Sophie Molnar Design 2012-es indulásával egyedülálló irányt hozott a hazai esküvői termékeket kínáló márkák közé. Molnár Zsófia (ékszertervező) már kisgyermekként is nagyon vonzódott a drágakövekhez, így az eljegyzési gyűrűket ásványokkal és különféle drágakövekkel kiegészítve kreálja meg a csapat. Zsófi közgazdász végzettséggel is rendelkezik, ami remekül párosul a kreatív szellemével.

fotó: Sophie Molnar Design



HÉRIA ENAMEL


Herdon Erika 2017 végén hozta létre a tűzzománc szerelemből megalapított márkáját. Erika közgadászként diplomázott és mivel gyermekkora óta tűzzománcozott, tudta, hogy ez a szenvedélye még vissza fog köszönni a későbbiekben. A márka a hagyományos tűzzománc technika mellett, formaiságában a hagyományoktól eltérő, merész és absztrakt vonalakat képviseli, amely egy esküvői hajráfba is tökéletesen beilleszthető.

fotó:Héria Enamel

FANKA

fotó: Fanka

A Fanka csapata virágdekorációval foglalkozik, ami az esküvő szempontjából az egyik legfontosabb díszítő elem. Fanni és Blanka, két fiatal lány áll a márka mögött és várják, hogy minden szerelmes pár számára a legmegfelelőbb esküvői dekort elkészíthessék. A menyasszonyoknak náluk nem kell külön csokorkészítő vagy asztaldekoráció készítő alkotót keresni, ugyanis a helyszíntől elkezdve minden kis apróság leszervezhető a cégnél. Nem mellesleg, nagyon szép kreációkat kínálnak.



Szekeres Ildó rajztanárként végzett, majd a Tündérsüti néven futó blogja után, elkezdett sütidekorációkat készíteni és ebből nőtte ki magát végül a márka is. A repertoár azóta kiegészült esküvői dekorációval és a gyerekszobákba is tervez aranyos díszeket.

fotó:Magnólia

Nektek melyik márka tetszik a legjobban?

Bissous, Szofi

You May Also Like

0 megjegyzés