Nyári dizájn események: I. rész

by - június 14, 2019


fotó: sokszinuvidek.24.hu

Sziasztok!

Eljött a szombat és én pedig igyekvő blogger lévén szeretném tartani a beígért rutint, szóval így hajnali órákban rám is jött egy kis írhatnék, amiben a fókuszt a nyári dizájn események kapják. Igyekszem nektek mindig nagyon változatos posztokkal jönni, amit most ez a bejegyzés is csak megerősíteni tud, ezért nem is igazán tervezem húzni az időt, lássuk is a nyári vásárok és programok első blokkját. 

KISKERTPIAC - ANKER'T

A Kiskertpiac, most már több éve minden hónapban megrendezi a maga kis 'slow' hatású vásárát, aminek az Anker't ad otthont. A hely maga, egy zöldekkel teli paradicsom. A növényimádok, a természetközeli brandeket előnyben részesítők számára egy kihagyhatatlan kikapcsolódás. Rengeteg friss zöldnövény, szobanövény, fűszerek, virágok, természetes alapanyagokból és 'handmade' módszerrel készült egyedi használati tárgyak, dekorációk, termelői portéka, virágcsokrok, ezt mind megtalálhatjuk itt. A kiskertpiacon találkozhattok például a bublab márkával is, illetve a RisoPlanttel, no meg persze rengeteg ehető hazai termékkel is. Növénymániásként nekem ez maga a kánaán, így mindenképpen listára kellett vennem.


fotó: Kiskertpiac Instagram

A legközelebbi vásár június 23-án kerül megrendezésre, aminek a tematikája a természetközeli dizájn lesz. Rengeteg olyan márka fog felsorakozni a pultoknál, akik ezt a szemléletet követve hozzák létre a termékeiket. A szezonzáró vásáron egyébként, kint lesz a Százszorszép - Tudatos Dekor és a Czakó Kerámia is.

WAMP DESIGN VÁSÁR

Ezt az eseményt azért szúrtam ide be, mert pont holnap is lesz egy WAMP vásár tartva, így bár kicsit talán késő így a posztban ez az információ, de hátha valaki mégis kedvet kap és betér az Erzsébet térre. Arról, hogy mit is takar pontosan a WAMP eseménye, itt bővebben nem írnék, hiszen van már bejegyzésem róla, így ha rákattintotok a vásár szóra, akkor rögtön át is navigál titeket ahhoz a poszthoz.


fotó: WAMP


Kézműves tábor gyerekeknek - DESIGN PATIKA

Az előző posztomban megkezdtem a vidéki dizájn boltok bemutatását is, amiben elsőként a pécsi Design Patikát mutattam be nektek. A bolt sokszor szervez kreatív foglalkozásokat és most július 22.-26. között  a gyerekek próbálkozhatnak az alkotás örömével. Az esemény egy 5 napos táborozást jelent, ahol ráadásul rengeteg kézműves technikát is elsajátíthatnak a kicsik. A részvételről bővebben ITT olvashattok.

Születésnap és az új kollekció bemutatása - ENIHORN Showroom

Az ENIHORN Showroom most ünnepli az 5. évfordulóját, melynek keretein belül számos akció várja az érdeklődőket. A márkát Horn Enikő alapította a kifinomult és letisztult vonalvezetések jegyében még 2013-ban. A márkának  az Izabella utca 45. szám alatt, június 17-én (15:00-20:00) lesz egy megnyitója, ahol az új kollekció kerül bemutatásra, mindemellett pedig, sok-sok akcióval várják a régi és az új vásárlókat egyaránt.


fotó: azember.hu

A következő résszel is hamarosan érkezem majd! Holnap pedig egy kényeztető hazai termékekből álló poszttal jövök nektek!

Puszi, Szofi




You May Also Like

0 megjegyzés