4 ajándékötlet Valentin-napra magyar márkákkal

by - február 10, 2019

Pár nap és itt a Valentin-nap és szerettem volna egy bejegyzést szentelni ennek az ünnepnek, természetesen a blog témájához kapcsolódóan. Négy különböző márkát hoztam nektek, amiknek véleményem szerint, minden lány örülne. A márkák termékeit érdemes végigpörgetni, hiszen ha valaki nem tartja ezt az ünnepet, más alkalmakra is nagyon jó dolgokat találhat.


Leanea jewelry: Cser Boglárka ékszermárkája rengetegszer szembejött már velem és mindannyiszor el is kápráztatott már, ez az absztrakt formákkal dolgozó brand. A letisztult, finom vonalak egy-egy kavalkáddá alakulnak át, ami az élet zűrzavarát és bonyodalmait jeleníti meg. Az ékszereit nem lehet összehasonlítani semmilyen másik márkával, az egyedi, vonalszerű formavilága a minimál stílust kedvelő lányoknak kifejezetten nagy szerelem lehet. A feltűnőbb darabok mellett, kapható apró, visszafogott fülbevaló és nyaklánc is, ami a hétköznapokban is remek társ lehet. Az ékszerek alapját fém adja. Bogi továbbra is ezen a vonalon szeretne tovább kísérletezni és egyre több nemesfémet feldolgozni az újabb ékszerek megalkotásához. 

Lelőhelyek:
Sandava Design Studio & Art Gallery
WonderLAB
MONO art & design
Rendelés esetén:  leaneajewelry@gmail.com


POPins:  A márka 2015-ben alakult és csak kitűzőkkel és pinek készítésével foglalkozik. Nekem így dizájn fronton ezek a kiegészítők nagy kedvenceim és a márka különleges érzékkel is képviseli ezt a kiegészítő kategóriát. Valentin-napra "kiskifli" és "nagykifli" kombináció is vásárolható, így tulajdonképpen mindkettőtöknek garantált az ajándék. A brand képeslapokat is készít, a bejegyzés végén be is linkelem az Instagram posztot, ahol először bemutattam nektek a márkát.

Rendelni itt tudtok: POPins


Vannak azok a típusú emberek, akik nem szeretik túlcicomázni a Bálint-napot és a szokványos ajándékok felé húznak inkább. Nekik is készültem egy Readheads Shop-os üdvözlőkártyával és egy hazai csokimárkával. 

A Readheads Shop az időtálló termékeikkel, a piros és a fekete-fehér színek harmonizálásával tűnik ki. Papírárut, bögréket, egyedi tervezésű textileket forgalmaznak. A brand mögött két kreatív csajszi áll Zsófi és Szilvi személyében. A termékeik nagy része pedig, még környezettudatos is. 

Weboldal -> Shop


A csoki sem maradhat el, ha már Valentin-nap. A Kocka Csoki branddel ősszel ismerkedtem meg a Forbes Flow eseményen. Dénes Ákos a megálmodója és az alapítója a márkának, aki úgy gondolta, hogy a csokoládé iránti szenvedélyét szeretné ötvözni egyfajta társadalmi szerepvállalással is, aminek a középpontjában az autizmus áll. Ákos kisfia is azon fiatalok táborát erősíti, akik autizmussal lettek diagnosztizálva. Dénes Ákos, a fia és az ő sorstársai jövőjét figyelembe véve, szeretett volna egy olyan helyet megalkotni, ahol van esély munkába állni ezeknek a fiataloknak. A kézműves csokoládék egytől-egyig az ott dolgozó autista fiatalság munkája, ráadásul nagyon finomak is ezek a csokik. Sok különlegesség található a webshopjukban, árban is nagyon kedvezőek, sőt még cukormentes verziók is kaphatóak.

Ti minek örülnétek leginkább a 4 brand közül?


a képek forrása: a brandek oldaláról vannak






keresdamagyardizajnt (@keresdamagyardizajnt) által megosztott bejegyzés,

You May Also Like

0 megjegyzés